Контактирајте нè

Дирекција Тетово

  • "Маршал Тито" ББ, 1200 Тетово
  • Телефон: +389 44 333 090
  • Факс: +389 44 333 091
  • Мобилен: +389 70 256 090

Продажен салон Скопје

  • "Партизански Одреди" 111, 1000 Скопје
  • Телефон: +389 2 3060 390
  • Мобилен: +389 71 313 090

Продажен салон Штип

  • "Индустриска Зона Север" ББ, 2000 Штип
  • Телефон: +389 32 395 090
  • Мобилен: +389 71 312 090